srijeda, 9. kolovoza 2017.

ŠTA RADIM KADA JE DOSADNO?


Svi smo ponekad se našli u periodu kada nam je dosadno, kada prosto ne postoji nešto što bi nam zaokupiralo misli ili smo jednostavno lenji da napravimo neki korak i da time učino vrijeme zanimljivijim. 

Kada se završi škola i kada imam slobodnog vremena koliko hoću, nekada se jednostavno desi da ne znam šta da radim, za bazen je prevruće jer je vani +40 , za izlazak vani takođe, ali u tim trenutcima pronađem i rješenje.


1. Obožavam da napravim smuti, te da legnem na krevet ili ipak na pod, i čitam knjigu. Tako se rashladim a i vrijeme provodim korisno čitajući knjigu. Ps. jako je bitno da čitate. Upravo sam završila čitajući knjigu Magali i mislim da je malo reći da je savršena.



2. Ne znam za vas, ali ja sa sobom na raspust uvijek ponesem i malo školskih obaveza. Npr. ove godine se spremam za eksterno vrednovanje (malu maturu) i trudim se da u toku dana pronađem vrijeme i za rješavanje zadataka. Takođe, kao što vidite, tokom ljetnih dana se ne odvajam od sokova i smutija. Visoke temperature čine svoje ali zato uvijek nađem način da se rashladim.






 3. I definitivno moj omiljeni dio dana jeste veče kada izađem sa mojim prijateljima. Sa njima je vrijeme uvijek ispunjeno, uvijek zabavno i uvijek korisno provedeno. 

Kada zahladi volim i da se okrenem ka sportu, da trčim i time sebe potstičem ka zdravijem životu i formi tijela. 





Nadam se da ćete pronaći inspiraciju i da ćete svoje vrijeme provesti korisno. Do idućeg posta!




2 komentara:

  1. Jako korisne savjete si nam dala,hvala ti i želim ti puno sreće sa pripremama za malu maturu! :*

    Minnah's Life

    OdgovoriIzbriši
  2. Super-koristan post, tako da hvala ti na njemu haha. Uglavnom radimo iste stvari :)
    Nadam se da ces imati vremena da pogledas moj blog http://mellowcent.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši

Srednja skola? Sta upisatii?

 Jun mjesec, za neke vrijeme odmora a za neke ipak velika briga i razmišljanje šta upisati i kako dalje poslije osnovne škole.  Ove ...